Çamlık Çekmeköy Anaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde, değişime ayak uydurabilen, Çağın becerileriyle donanmış bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı nitelikli ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek, yaşama saygılı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, sorunlara bilimin ışığında gerçekçi, objektif ve çok yönlü bakabilen, araştırmayı ve sorgulamayı alışkanlık edinen, kendini sürekli yenileyerek çağı yakından takip eden, bilimi sadece alıp kullanan değil, bilime yön veren 21. yüzyıl becerileri ile donanımlı bireylerin yetiştiği yenilikçi lider bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH 08.00-12.30, ÖĞLEN 13.00-17.30
Servis Bilgisi: Servis bulunmuyor
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İstanbul Eğitimde İyi Örnek Uygulamaları, Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Yarışması, Sıfır Atık Projesi, Balığımı Yiyorum Sağlıklı Kalıyorum Projesi gibi projeler yapılmaktadır
Kontenjan Bilgileri: 2 derslik 4 Şube 100 öğrenci kapasiteli

Telefon - 0(216) 641 16 17

WEB - https://camlikcekmekoyanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLIK MAH. BAŞAK SK. ÇAMLIK ORTAOKULU BLOK NO 28 İÇ KAPI NO 1 ÇEKMEKÖY / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Çekmeköy merkezinde

Ulaşım Merkezi yerde olup Çekmeköy Metrosu madenler durağına 7 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çekmeköy Çamlık mahallesinde bulunan okulumuz ilçe merkezine 2 km, il merkezine 28 km mesafededir.